Raamfolie voor meer privacy

Onlangs was ik op zoek naar raamfolie voor mijn bedrijf. Wij zitten gevestigd in een gebouw met verschillende kantoorruimtes en ook met verschillende bedrijven. Alle ramen zijn open en daardoor kunnen mensen die langslopen bij ons naar binnen kijkenCD reclame. Wij vinden dit als bedrijf niet professioneel en ook de privacy is hierdoor slecht. Wij hebben daarom besloten om raamfolie aan te schaffen.

Ik ben vervolgens op internet gaan kijken naar een bedrijf die raamfolie verkoopt en daarnaast ook goed staat aangeschreven. Het is belangrijk dat de raamfolie van goede kwaliteit is en ook goed blijft zitten. Ik kwam uit op de website van CD reclame. Zij bieden veel verschillende reclame aan maar hebben ook raamfolie in de aanbieding. Zij staan zeer goed aangeschreven en heb daarom besloten om de raamfolie bij hun te bestellen.

 

Op veel plekken wordt privacy gewaardeerd. Raamfolie is de perfecte oplossing voor extra privacy zonder dat het uiterlijk van uw pand drastisch veranderd moet worden. Wanneer u ervoor kiest om raamfolie bij CD reclame te bestellen kunt u deze zelf afhalen en aanbrengen maar u kunt er ook voor kiezen om het door de monteurs te laten plakken. Wanneer u de raamfolie besteld bij CD reclame, hoeft u alleen de maten door te geven. Zij zullen de raamfolie vervolgens voor u snijden en u kunt de raamfolie meestal al na twee werkdagen op komen halen.

 

Waarom raamfolie bestellen bij CD reclame?

  • Meer privacy
  • Snel ophalen en opplakken
  • De raamfolie kunt u ook laten plakken door een monteur
  • Scherpe prijs
  • Goede kwaliteit

Reacties zijn gesloten.