Bergen taxi brengt u naar uw bestemming

zakelijk-vervoerBent u opzoek naar een taxi in Eindhoven en omgeving? Bergen Taxi Service Eindhoven biedt u verschillende mogelijkheden. Wij kunnen groepen vervoeren, wij hebben een luchthavenservice, schoolvervoer en zorgvervoer. Of u in uw eentje met ons mee wilt rijden of met een grote groep, is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn een jong en gedreven bedrijf gevestigd in Eindhoven. Graag zien wij onze klanten aan het einde van de rit met een glimlach vertrekken.

Luchthavenvervoer van Bergen taxi

Bij Bergen taxi is er de mogelijkheid om vanuit Eindhoven naar bijvoorbeeld de luchthavens Schiphol of Düsseldorf vervoerd te worden. Dit vervoer is alleen voor u en uw medereizigers. Wij zullen u nooit samen met een ander persoon in de taxi vervoeren. Heeft u veel bagage? Voor ons is dit geen probleem, van tevoren heeft u doorgegeven hoeveel bagage u bij zich heeft. Hier kunnen wij passend vervoer voor regelen. Het is onze missie om u zo comfortabel mogelijk te vervoeren van A naar B. Voor deze ritten bespreken wij samen de ritprijs voor vertrek nogmaals om zo een miscommunicatie te voorkomen. Wij zijn transparant en houden van duidelijkheid.

Neem contact met ons op!

Heeft u verder nog vragen over ons, onze werkwijze of over onze diensten? U kunt gerust contact met ons op. Hierin vertellen wij u graag meer over de ritten, tarieven en diensten. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij van Bergen taxi helpen u graag bij het reizen rond Eindhoven en omgeving.

Reacties zijn gesloten.