Houten jaloezieën van Gordijnenhuis

Afgelopen paar maanden waren natuurlijk extreem warm en daarom wilde ik graag zoveel mogelijk mijn ramen bedekken. Ik ben vervolgens op het internet op zoek gegaan naar houten jaloezieën en kwam uit bij Gordijnenhuis. Dit had een aantal redenen. Zo is het bedrijf erg professioneel, beschikken zij over een groot assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding en een uitstekende service. Dit wordt online bevestigd. 

Online kun je jouw houten jaloezieën samenstellen en dit heb ik gedaan. Na enkele minuten had ik mijn bestelling afgerond. Aangezien zij een goede bestelmodule in de website hebben, kun je gemakkelijk bestellen en is het betalen goed beveiligd. Persoonlijk hecht ik hier veel waarde aan.

houten jaloezieën

Houten jaloezieën van topkwaliteit!

Zeker als je jouw interieur een extra sfeer wilt meegeven zijn de houten jaloezieën echt een aanrader. Ze worden binnen 10 weken geleverd. Het fijne is dat ze verkrijgbaar zijn in 10 verschillende kleuren. Zo zit er altijd een kleur tussen waar jij naar op zoek bent. Het is daarom ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van Gordijnenhuis.

Mocht je vragen hebben over een product of bestelling, dan is Gordijnenhuis gemakkelijk telefonisch en per mail bereikbaar. Zij staan je direct vakkundig te woord.

Reacties zijn gesloten.