Zeer goede loopbaanbegeleiding van Random Werk

Ik werk sinds een aantal jaar bij een bedrijf bij mij in de buurt. In al de jaren dat ik naar heb gewerkt ging ik iedere dag met erg veel plezier naar mijn werk toe. Sinds een aantal weken ging ik echter met minder plezier naar mijn werk en functioneerde en stuk minder goed. Daarom ben ik ook in gesprek gegaan met mijn werkgever om samen op zoek te gaan naar een oplossing. Mijn werkgever was op het internet op zoek gegaan naar een oplossing. Nadat hij een aantal websites had bezocht kwam hij terecht op de website van Random Werk. Het leek mijn werkgever een erg goed idee om samen met een van de medewerkers in gesprek te gaan.

Rondom Werk

Zelf een kijkje op de website genomen

Ik ging zelf ook op het internet op zoek naar Random werk. Toen ik terecht kwam op deze website kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf vindt de persoonlijke aandacht erg belangrijk. Dit sprak mezelf erg aan waardoor ik doorgaf aan mijn werkgever dat ik het ook een erg goed idee vond om in gesprek te gaan met het bedrijf. Mijn werkgever nam contact op met het bedrijf en wij konden erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek.

Het kennismakingsgesprek met Random Werk

Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid te woord gestaan. Nadat ik een aantal gesprekken heb gehad met Random werk leek het ons de beste oplossing om een andere functie te nemen binnen het bedrijf. Ik ga elke dag weer met veel plezier naar mijn werk toe. Daarom ben ik ook erg tevreden over Random Werk.

Reacties zijn gesloten.