Rowin PT is het geen die je helpt met het behalen van je doelen

Wil je afvallen, aankomen, breder worden of Rowin PTsportief blijven? Benader Rowin PT

Wanneer je kiest voor personal training Arnhem dan ben je bij Rowin PT aan het juiste adres. Je doelen worden behaald op het gebied van sporten en voeding. Dankzij de uitstekende motivatie die je krijg van Rowin PT ga jij je doelen ook halen.
Het bedrijf Rowin PT bespreekt samen met de klant zijn of haar wensen en behoeften. Op basis van deze wensen en behoeften worden er schema’s gemaakt, namelijk een sportschema en een voedingsschema. Als een persoon in 1 maand  5 kilo wilt afvallen ziet het schema er heel anders uit dan een persoon die in 1 maand 2 kilo wilt afvallen.
Er wordt getraind in de sportschool maar mogelijk ook in de buitenlucht. Tevens zal je tussentijds worden getest aan de hand van jouw prestaties en jouw doelstelling. Wat betreft adviseren ben je ook goed terecht bij Rowin PT. Je zal leren hoe je de behaalde resultaten kan behouden zodat je nadat je jouw doel hebt behaald, zelf kunt blijven verder trainen als je dat wenst.

Mijn ervaring

Ik wilde 10 kilo afvallen en dat heb ik weten te realiseren door het bedrijf Rowin PT. Dit bedrijf is perfect en ik ben erg blij dat ik dit bedrijf gevonden heb. Ik heb mijn wensen en mijn doelen verteld en het bedrijf is daar op in gaan spelen. Ze hebben een sportschema en een voedingschema voor me gemaakt en op basis daarvan is alles gelukt. Het trainen is leuk, want ik krijg steeds meer bewustwording over hoe ik eruit zie en zag.

 

Reacties zijn gesloten.