Voor het optimaliseren van de afvalketen ga je naar Akwadraat!

zakelijkVoor het optimaliseren van de afvalketen ga je naar Akwadraat! Wij van Akwadraat zijn ervaren in het georganiseerd scheiden van afval. Met onze technieken en manier van scheiden is afval verleden tijd. Wij doen er alles aan om het scheiden van afval zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ons bedrijf Akwadraat bestaat al sinds 1995 en is opgericht door Lourens Aalders en Jenny Josqui. Akwadraat is inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerd adviesbureau, met een eigen visie op afvalmanagement en duurzaamheid.

Wat is onze visie?

Tegenwoordig worden de behoeften en wensen van klanten steeds ingewikkelder door onder andere steeds verdergaande overheidsmaatregelen en de continue verandering van de wetgeving. Wij gaan marktgericht en flexibel te werk. Wij zorgen ervoor dat we constant op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen in de markt en bij onze klanten, zodat we hierop kunnen inspelen. Met onze nieuwe kijk op ontwikkelingen en ons manier van out of the box denken willen wij in ons werkveld dé partner zijn voor onze relaties, nu en in de toekomst. Met onze duidelijke visie is het scheiden van afval een eitje!

Onze missie

Wij zijn een onafhankelijk en ervaren adviesbureau. Wij hebben een tijdelijke missie binnen en buiten ons bedrijf. Hieronder vindt een kort lijstje met onze doelen:

  • hoge kwaliteit van de dienstverlening
  • klantfocus: we denken vanuit de (behoefte van de) klant
  • Heldere communicatie
  • Innovatie
  • (duurzame) ontwikkelingen

 

Heeft u interesse in onze diensten? Wij adviseren u om eens een kijkje te nemen op onze website!

Geef een reactie