Van afval naar grondstof

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Maandelijks hebben wij erg veel afval wat ik graag op een milieuvriendelijke manier wilde laten verwijderen en als het mogelijk zou zijn recyclen. Ik ging daarom ook op het internet op zoek naar van afval naar grondstof.

van afval naar grondstof

Website

Toen ik op het internet op zoek ging naar van afval naar grondstof kreeg ik erg veel zoekresultaten van bedrijven die afval recyclen. Nadat ik een aantal websites ahd bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik terecht op de website van Akwadraat. De website is erg goed en super overzichtelijk. Op de website is super veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Na het lezen van de informatie die op de website stond vermeld besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen om erachter komen  wat ze voor mij zouden kunnen betekenen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Ik laat mijn afval nu verwijderen door Akwadraat zodat het zolang mogelijk hergebruikt wordt. Ze doen dit op een erg goede manier waardoor ik zelf ook erg tevreden ben.

Geef een reactie